Starten

I 1987 ble jeg født. Jeg ble født i Stavanger og her vokste jeg opp så og si alle barndomsårene mine. Det var da min tid med mamma startet.28.09.1987

"Knøtten brukte fire og en halv time på å komme seg ut. 3349gram 48cm. Kl 09.05.
Pappa var i Frankrike så mormor var med. Var snill og rolig på sykehuset sov masse. Hun hadde masse svart hår. Pappaen sin munn og mine nesebor!"

(-Fra mamma sin bok om meg)


De første linjene mamma skrev om meg noen gang. 
Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har fått høre mamma fortelle om hvor mye jeg skrek da jeg ble født. Eller hvor mange ganger mormor har sagt at jordmoren sa "Dette blir et fredens barn."

Jeg har alltid elsket å høre mamma fortelle om hvordan det var for å henne å få se meg for første gang. Mamma var bare 20år da jeg kom inn i livet hennes. Jeg har alltid visst at jeg ikke akkurat var en del av planene, men det har aldri betydd noe. For jeg har også alltid fått vite hvor ønsket jeg var fra første stund.

Da jeg var rundt 1år startet vårt liv for fullt sammen. Fra da av var det kun mamma og meg. Den dag i dag er jeg så takknemlig for alle de årene jeg fikk med mamma helt for meg selv. Vårt bånd er vanskelig å beskrive. Mamma var en del av meg, og jeg en del av henne på en helt spesiell måte.

Noen ville kanskje kalt meg bortskjemt, en typisk kommentar enebarn ofte får slengt rundt ørene sine. Hvis jeg var bortskjemt var det bortskjemt på kjærlighet.

11.06.88

"Lorien er litt av en mammadalt. Kommer krypene bort dit jeg sitter og reise seg opp. Vi kan ha det ganske morsomt om dagene. Hun ?borrer? fjeset sitt over alt i fjeset mitt og vil kose."Mamma og meg. 

Stikkord:

5 kommentarer

linni

04.feb.2012 kl.19:01

<3

fia

04.feb.2012 kl.19:41

Det e så utrolig vakkert Lorien!

odonata

05.feb.2012 kl.13:31

fia: Takk søtnos :)

Randi Trøen

05.feb.2012 kl.20:18

Veldig flott Lorien=)

odonata

05.feb.2012 kl.23:06

Randi Trøen: Takk Randi :)

Skriv en ny kommentar

odonata

odonata

24, Stavanger

Min ubeskrivelig gode mamma sa at vi må prøve å nyte de fine øyeblikkene i hverdagen. Jeg prøver så godt jeg kan.

bloglovin ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits